آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری از امروز (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پرستاران از دولت آتی چه مطالباتی دارند؟ اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ۱۶ تیرماه | امکان اعتراض تا ۲۰ تیر سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۸۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۶
پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟
دندان عقل به‌‌‌دلایلی مثل درد، عفونت، ایجاد بیماری در لثه و... باید کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دندان عقل که به آن دندان آسیاب سوم هم می‌گویند، در عقب دهان قرار دارد و معمولا در سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی رشد می‌کند. کشیدن دندان عقل یکی از رایج‌ترین جراحی‌های دهان است. دندان پزشکان ممکن است این درمان را برای حفظ سلامت دهان و دندان و محافظت از دیگر دندان‌ها در برابر مشکلات احتمالی آینده توصیه کنند. در این مطلب مروری داریم بر دلایل کشیدن این دندان و مراقبت‌هایی که بعد از  آن نیاز است.

دلایل کشیدن دندان عقل

دندان عقل نهفته است (در لثه یا استخوان فک گیر افتاده است)

به صورت کج رشد کرده است.

درد می‌کند.

مواد غذایی در اطراف آن گیر می‌کنند.

به بیماری لثه، به ویژه در اطراف دندان‌های آسیاب مبتلا هستید.

دندان عقل نیمه‌نهفته‌ای دارید که دچار پوسیدگی شده است.

در اطراف آن کیست (کیسه پر از آب) وجود دارد.

به دندان‌های مجاور یا استخوان اطراف آسیب وارد کرده است.

در بسیاری از موارد، دندان پزشکان، کشیدن دندان عقل را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه توصیه می‌کنند. بنابراین، ممکن است حتی اگر هیچ علامتی نداشته باشید، دندان پزشک خارج کردن دندان عقل را به شما پیشنهاد دهد. این کار می‌تواند احتمال ابتلا به مشکلات مختلف از جمله عفونت دندان و پوسیدگی دندان را کاهش دهد.

مراقبت بعد از کشیدن دندان عقل

پس از جراحی حدود ۳۰ دقیقه گاز استریل را روی لثه نگه دارید و در صورت لزوم آن را با گاز تمیز عوض کنید.

تا جایی که می‌توانید استراحت کنید.

برای کمک به کاهش تورم از کیسه یخ استفاده کنید. کیسه یخ را در یک حوله تمیز بپیچید و روی صورت خود قرار دهید. بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و پس از ۲۰ دقیقه آن را بردارید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

جراح برای تسکین درد و کاهش خطر عفونت برای شما دارو تجویز می‌کند. تمام دارو‌ها را طبق دستور مصرف کنید و استفاده از آن‌ها را تا زمانی که پزشک گفته است، ادامه دهید.

لخته‌های خونی را که در عقب دهان ایجاد می‌شوند، از بین نبرید یا بخیه‌ها را تحریک نکنید، چرا که لخته خون با محافظت کردن از زخم به بهبود آن کمک می‌کند.

در ۲۴ ساعت اول از انجام کار‌هایی مثل مصرف کافئین و نوشیدنی‌های گرم، جویدن غذا، استفاده کردن از نی، سیگار کشیدن، شست وشوی دهان یا تف کردن و. خودداری کنید.

پس از سپری شدن ۲۴ ساعت اول، می‌توانید فعالیت‌های روزانه را از سر بگیرید؛ اما از انجام هر کاری که ممکن است بخیه یا لخته خون روی زخم را جدا کند از جمله بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش شدید، سیگار کشیدن، تف کردن و جویدن غذا‌های سفت خودداری کنید.

پس از ۲۴ ساعت، دستورالعمل‌های بهداشتی شامل موارد زیر است: دهان خود را با آب نمک یا یک دهان شویه ضدعفونی‌کننده بشویید. این کار را به آرامی انجام دهید و مایع را تف نکنید. بقیه دندان‌هایتان را به آرامی مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. گاز استریل را روی محل زخم قرار دهید تا خون اضافی جذب شود

در صورتی که علایم زیر را تجربه کردید، به دنبال درمان بروید؛ مشکل در بلع یا تنفس، تب، بی‌تاثیر بودن دارو‌های ضددرد، تورم، سوزن سوزن شدن یا بی‌حسی که با گذشت زمان بدتر می‌شود. خارج شدن خون یا چرک از بینی، خونریزی در محل جراحی که با نگه داشتن گاز استریل روی آن و اعمال فشار متوقف نمی‌شود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->